Dagelijkse ontmoeting met God

Bidden Onderweg – gebedspodcast voor een dagelijkse ontmoeting met God. Een moment in de dag om tot jezelf en tot God te komen. Om te bidden, te mediteren en de drukte even te laten voor wat ze is. In de auto of de trein, al wandelend of gewoon thuis. Dat kan met Bidden Onderweg.

Bidden Onderweg is een dagelijkse gebedspodcast die je helpt te bidden en tot rust te komen, waar en wanneer je maar wilt. In zo’n twaalf minuten mediteer je over een Bijbeltekst en is er stilte om vanuit je hart te spreken met God, omlijst door speciale muziek.

Door regelmatig met Bidden Onderweg te bidden en te mediteren, word jij je meer bewust van Gods aanwezigheid in je leven. Je zult merken dat jouw relatie met Hem zich verdiept. Probeer vandaag nog uit! Download de Bidden Onderweg-app via de app-store of ga naar biddenonderweg.org.

Podcast van de jezuïeten. Bidden Onderweg is een initiatief van het platform voor ignatiaanse spiritualiteit van de jezuïeten. De app bestaat in vele talen en helpt wereldwijd honderdduizenden mensen met een kort moment van gebed en reflectie.

About the Author

Krijtberg
Krijtberg
administrator