Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk

Wij: Anthony, Frederik, Lydia en Wil zijn op zoek naar collega’s. Nu zult u denken collega’s… waarvoor? Wij houden elke vrijdag de Krijtberg schoon want ‘een schoon huis’, dat hoort als je mensen thuis ontvangt. Wie (m/v) helpt ons om ‘Ons Huis’ – zo mogen wij allen de Krijtberg toch wel noemen – schoon te houden? Het betreft het voorste gedeelte van het kerkgebouw en daarnaast de sacristie, toiletten en andere ruimtes in de pastorie. Zoals u begrijpen zult, diploma’s zijn niet nodig. We werken vrijdags van 13.00 tot 15:00 uur, dan gezellig thee met altijd iets lekkers, daarna verder van 15.30 tot 17.00 uur. U kunt vanzelfsprekend aangeven welke vrijdagmiddag van de maand het u schikt.

Gedurende de schoonmaak is de kerk gesloten, maar op andere dagen ’s middags geopend voor gebed en bezichtiging. Ook daarvoor zoekt de Krijtberg vrijwilligers (m/v) die tijdens haar open­stelling van 13.00 tot 17.00 uur gasten ontvangen, vragen beantwoorden en toezicht houden.

En dan nog, met name voor de zondagmorgen: collectanten (m/v) gezocht die tijdens de viering rondgaan met de collecteschaal. Het gaat om de zondagochtendvieringen.

Mogen wij op u rekenen? Uw reactie graag naar manager/koster Gerwin Roffel via 020 623 19 23 of vrijwilliger@krijtberg.nl

Graag tot ziens!

About the Author

Krijtberg
Krijtberg
administrator