Zomerretraite VOLGEBOEKT

Wanneer: Twee perioden: eerste week van augustus (3-6); tweede week van augustus (10-13). Als je eerder hebt deelgenomen, geven wij voorrang aan hen die nog niet hebben deelgenomen. Je kunt ook voor een kortere periode deelnemen (1 of 2 dagen).

Meer vertrouwd raken met God en zijn aanwezigheid, meer rust vinden in je leven en je geloof als christen verdiepen. Dat is wat een team van begeleiders van Geestelijke Oefeningen je aanbiedt in de AMSTERDAMSE ZOMERRETRAITE 2021.

Een dagelijks programma voor 4 dagen ochtend, middag en avond in stilte, ‘s avonds een eucharistieviering. Elke dag begint met een gebed (10.00 uur) en wordt besloten met een gezamenlijk gebed (20.00 uur). Je krijgt Bijbelteksten om ermee te mediteren en te bidden (3 stuks per dag). Je kunt desgewenst deelnemen aan een geleide meditatie (‘s morgens 9.30 uur, ‘s middags 15.00 uur en ’s avonds 19.00 uur).

Waar: Krijtbergkerk, Singel 448 en het Ignatiushuis, Beulingstraat 11.

Hoe: Je leeft vier dagen in een beschouwende sfeer, waar je ook gaat. Je wordt verondersteld je te onthouden van elk mediagebruik en deze dagen de voorkeur te geven aan stilte. Je krijgt een persoonlijk begeleider met wie je dagelijks een ontmoeting hebt. Je gebruikt eenvoudige maaltijden in de groep in stilte in de pastorie. Je kunt ook elders in de stad plaatsen vinden voor je meditatie (bijv. kerken in de buurt). Je slaapt in je eigen bed (thuis, in je hotel of bij vrienden). Er is een groepservaring omdat je niet alleen bent, ook als je in de stilte blijft.

Aantal deelnemers bij voorkeur tussen 8 en 12.

Opgeven bij Karin Benoist via academie@krijtberg.nl, graag vóór 12 juli 2021.

Draag bij in de kosten zoveel je kunt (bijv. € 10,- per dag).

About the Author

Krijtberg
Krijtberg
administrator