Zangers & gastkoren gezocht
Zangers & gastkoren gezocht

Elke zondagmorgen om 9.30 willen wij een gezongen H. Mis vieren. Om dit te kunnen blijven doen hebben we zangers nodig! En dus zoeken we mensen die graag zingen. Het is fijn als u noten kunt lezen, maar niet per se noodzakelijk. Wat wij vragen is inzet, repetitietrouw en positieve energie. In de geest van Augustinus die zei: qui cantat bis orat (wie zingt, bidt dubbel) willen wij de gelovigen meevoeren naar muzikale hoogten. De bedoeling is uiteindelijk twee koren te vormen die afwisselend de muziek voor hun rekening nemen. Het ene koor zal meer traditionele muziek zingen, gregoriaans, abdijpsalmen en bekende missen; het andere koor zal meer uitdagende muziek gaan studeren. Muziek uit vroeger eeuwen maar ook hedendaagse composities. Voor laatstgenoemde koor is zelfstandig partijen kunnen instuderen van harte aanbevolen! Houdt u van zingen maar twijfelt u nog? Bent u laaiend enthousiast en wilt u direct beginnen?

KOOR GEZOCHT: in de Krijtberg is volop gelegenheid als gastkoor de Eucharistieviering op zondagmorgen (9.30 uur) muzikaal in te vullen. De Krijtberg zoekt koren voor elke 2e en 4e zondag van de maand. Verwacht wordt in ieder geval de vaste gezangen van een meerstemmige mis (Kyrie, Gloria, Sanctus/Benedictus en Agnus Dei) op de geëigende plek. Verdere invulling in overleg.
Ideale gelegenheid die ene mis eens liturgisch uit te voeren. Prachtige kans eens te zingen in één van de mooiste kerken van Amsterdam.

Voor aanmelding en meer informatie: stuur een mail naar Rachel Vroom: rachelvroombarnard@gmail.com

Tot ziens in Amsterdam!

 

About the Author

Krijtberg
Krijtberg
administrator