Video van de Paus: april 2017
Video van de Paus: april 2017

De Pausvideo is een initiatief van het Wereldwijd Gebedsnetwerk van de Paus (Apostolaat van het gebed) om de verspreiding te bevorderen van de maandelijkse gebedsintenties over de uitdagingen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd.

April 2017: de jonge mensen staan voor de uitdaging om te bouwen aan een meer saamhorige en meer rechtvaardige toekomst. Laten we hen steunen. Laten we bidden met de Paus dat zij zich mobiliseren en vechten met edelmoedigheid voor de veranderingen die de wereld nodig heeft.

Paus Franciscus: “Ik weet dat jullie, de jongeren, niet willen leven in de illusie van een vrijheid die zomaar kan worden weggenomen en dat jullie de lat hoog leggen. Klopt dat of vergis ik me?  Sta niet toe dat anderen de hoofdrolspelers zijn bij het tot stand brengen van veranderingen. Jullie, de jongeren, zijn de toekomst. Ik vraag jullie te bouwen aan de toekomst, te werken aan een betere wereld. Het is een uitdaging. Ja, het is een uitdaging. Nemen jullie deze aan? Ik vraag jullie om met mij te bidden voor de jeugd – dat ze een edelmoedig antwoord geeft op haar roeping en zich inzet voor de belangrijke kwesties waar de wereld mee geconfronteerd wordt.”


                

About the Author

Krijtberg
Krijtberg
administrator