Over het Lourdeswerk van de Krijtberg:

Beste mensen ofwel beste pelgrims, half november 2020 kregen wij bericht dat onze nationale bedevaartorganisatie VNB is gestopt met het organiseren van reizen. Voor ons, als Lourdes Comité Krijtberg, was dit een slag. De Coronatijd is debet aan de beëindiging van de VNB.

In de Krijtberg hebben wij sinds 1985 onze Lourdesafdeling gehad en we hebben dat altijd met heel veel plezier gedaan. Velen van u zijn wel eens met ons meegegaan naar Lourdes. Wij willen u dan ook hartelijk danken voor het genoten vertrouwen in ons en in de VNB. Ook ons standje in de Krijtberg met de verkoop van 2e hands religieuze artikelen liep als een trein, ook omdat er zoveel mensen waren die ons doel ondersteunden. Van die gelden hebben wij vele pelgrims en hulpen mee kunnen nemen naar Lourdes.

Het doet ons zeer dat wij zo plotseling moeten stoppen met ons mooie werk. Maar wij zijn dankbaar voor al die prachtige jaren. Ook willen wij de Paters van de Krijtberg hartelijk danken voor al die keren dat zij als pastorale begeleiders mee zijn gegaan.

We ontmoeten elkaar zeker nog in de Krijtberg, met een warme groet,Wil Groen, Truus Groen, Gerwin Roffel en Pater Ben Frie SJ