Ontmoetingsdag
Ontmoetingsdag

voor ouderen en zieken. God is nabij. Op vrijdag 8 november organiseert de Krijtberg een ontmoetingsdag bedoeld voor mensen die een gevorderde leeftijd hebben bereikt en voor mensen die ziek zijn. Bezinning op hoe God ons voortdurend nabij is, vragen om zijn zegen, om kracht bij ziekte of ouderdom. Tijdens een viering zal iedereen een zegening ontvangen, en een handoplegging. Degene die dat wenst, kan ook het Sacrament van de Zieken ontvangen. U wordt vriendelijk verzocht dit van te voren aan te geven op onderstaand aanmeldingsformulier.

De dag wordt begeleid door Pater Toon Suffys SJ. Uw partner en/of begeleider zijn ook van harte welkom. De onkosten voor deze dag bedragen € 8,00 per persoon; contant af te rekenen op de dag zelf.

Dagindeling:

09.30 uur: U wordt in de pastorie van de Krijtberg (Singel 448) ontvangen met een kop koffie/thee.

10.00 uur: Bezinning en gesprek rond het thema: God is nabij!

Aansluitend: Zegenviering in het kerkgebouw.

12.00 uur: Lunch in de koffiekamer.

Het einde is voorzien rond 13.30 uur.

U dient zelf voor vervoer te zorgen. De pastorie en de kerk zijn rolstoel-toegankelijk.

Mocht u met stadsmobiel/auto komen: als u gearriveerd bent bij de anti-inrij-paal – die u treft bij het aanrijden op het gedeelte van het Singel waar de Krijtberg gelokaliseerd is, dan graag bellen naar 020-623 19 23. Er komt iemand naar de paal toe en laat deze zakken, zodat u voor de deur kunt uitstappen. (Vergeet u niet uw kaart van de stadsmobiel mee te nemen?)

Wij wensen u een goede voorbereiding en hopen dat de ontmoetingsdag een zegenrijke en vruchtbare dag voor ons allen mag zijn.

Met hartelijke groet.

Pater Toon Suffys SJ – 020-623 1923 en mevr. Truus Groen – 06-2398 3962

AANMELDFORMULIER

 

 

About the Author

Krijtberg
Krijtberg
administrator