Nieuwe jezuïet naast de Krijtberg

Korte voorstelling Wouter Blesgraaf SJ Wellicht heeft u het al gehoord: sinds kort woont er een nieuwe jezuïet naast de Krijtberg. Ik ben Wouter Blesgraaf, 36 jaar oud en sinds vorig jaar priester. Een vormingstraject van twaalf jaar bracht me naar Engeland en België, maar tot nu toe nog niet naar mijn geboorteland. Ik ben dus meer dan blij om niet alleen in de Krijtberg te mogen vieren en in Amsterdam te wonen, maar ook om sowieso weer in Nederland te wonen, werken en bidden. Mijn vorming is nog lang niet ten einde: dit jaar hoop ik dan ook eerst in het AMC als ziekenhuispastor een stage te lopen, en vervolgens vanaf het nieuwe kalenderjaar met het pastorale team in de Krijtberg mee te helpen. Echter, ook voor 2019 ben ik van harte beschikbaar als invaller. Het geloof zet je immers niet onder de korenmaat, maar dat vier je.

About the Author

Krijtberg
Krijtberg
administrator