De Krijtberg beschikt over diverse musici:


Cantor Vincent de Lange; professioneel zanger, cellist, dirigent en componist, ondersteunt en enthousiasmeert de samenzang in onze Engelstalige zaterdagavondviering, om 17.15 uur.


Het Adema-orgel wordt zaterdagavond 17.15 uur bespeeld door organist Willem Stroman.


De Gregoriaanse Schola Cantorum zingt in onze zondagochtendviering (10.30 uur) en bestaat uit vrijwilligers, die hun tijd, talenten en enthousiasme ter beschikking stellen en daar veel genoegen aan beleven. Dirigent: Gosse van Woudenberg. Onze Schola wordt soms begeleidt door organisten Luc Blommers en Valeriya Zakopay.


Cantor Koen Leenaers; professioneel zanger, dirigent en componist, zingt en speelt in onze zondagavondviering 17.15 uur (Nederlandstalig). Op hoog- en feestdagen organiseert en dirigeert Koen Leenaers geschoolde zangers in ons gemengd gelegenheidskoor ‘De IgnatiusCantorij’.

Het Adema-orgel wordt in de zondagavondviering bespeeld door: Willem Stroman, Kees Schuurman, Aja Leemans of Koen Leenaers. 


 

Adema-orgel in de Krijtberg

Adema-orgel in de Krijtberg

 

Informatie of meedoen

Er is altijd plaats voor nieuwe zangers die zich bij onze Schola Cantorum willen aansluiten, kom eens kijken en luisteren!


Zondagochtend H. Mis om 10.30 uur:

in deze Latijnse viering zingt onze Schola Cantorum gregoriaanse gezangen en hymnen onder leiding van dirigent Gosse van Woudenberg. De repetities vinden wekelijks plaats, op de maandagavond, in de pastorie. 


Zondagavond H. Mis om 17.15 uur:

in deze Nederlandstalige viering begeleidt cantor Koen Leenaers de samenzang. Op feest- en hoogdagen organiseert hij professionele zangers om te zingen in onze gemengde IgnatiusCantorij.


Vragen of interesse? Mail naar de koster >>