Adventsretraite 2017
Adventsretraite 2017

“Uit God geboren” is de titel van de adventsretraite 2017 van de jezuïeten. De teksten zijn  geschreven door pater Ben Frie sj: hoe Gods oneindigheid ervaren in de intieme werkelijkheid die nu reeds is. Inschrijven doe je door je e-mailadres op te geven via www.ignatiaansbidden.org. Wie deelnam aan de vorige digitale retraite, is automatisch ingeschreven. Uitschrijven is steeds mogelijk.

De deelnemers krijgen een dagelijkse e-mail met bijbeltekst en gebedssuggesties,  geloofsimpulsen, citaten en tips over hoe bidden. Hiermee kan je bidden thuis, in een kapel, in de trein, wachtend op de tram enz. Met één druk op de knop kan je teksten uitprinten. Deze gratis retraite is geïnspireerd door de ignatiaanse spiritualiteit.

De deelnemers kunnen hun ervaringen te delen met anderen via het gastenboek of via uitwisselingsgroepjes in parochies, gemeentes, gemeenschappen, gebedsgroepen,  thuis … De website biedt hiervoor een eenvoudige werkwijze aan.

Waarom en hoe deelnemen aan digitale adventsretraite van jezuïeten: uitleg en suggesties van Nikolaas Sintobin SJ (video).  >>

 

About the Author

Krijtberg
Krijtberg
administrator