Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ziekendag

9 november 2018 @ 09:30 - 14:00

Vrijdag  9 november a.s. wordt er in de Krijtberg een Ziekendag georganiseerd. Deze dag is speciaal voor zieken of voor mensen die een gevorderde leeftijd hebben bereikt. Op deze dag willen wij ons gelovig bezinnen op onze situatie en Gods zegen vragen om kracht bij onze ziekte of ouderdom. Tijdens de viering zal aan allen de ziekenzegening worden gegeven door een persoonlijke handoplegging. Indien u dat wenst kunt u tevens het Sacrament van de Zieken ontvangen. In dat geval wordt u vriendelijk verzocht dit van te voren aan te geven via het aanmeldingsformulier (zie onderaan).

De dagindeling is als volgt: om 9.30 uur bent u welkom in de pastorie. We beginnen met koffie/thee en een gesprek rond het thema van de dag. Aansluitend gaan wij naar de kerk voor de viering. Daarna is er een lunch in de koffiekamer. Het geheel zal rond 14.00 uur afgesloten worden. Uw partner of begeleider(s) is/zijn ook van harte welkom.

De kosten voor deze dag bedragen 8 euro per persoon, contant af te rekenen op de dag zelf. U dient zelf voor vervoer te zorgen, pastorie en kerk zijn rolstoeltoegankelijk.

Meer informatie, of voor als u vragen heeft, neemt u contact op met mw. Truus Groen  via 06 23983962.

Download hier het Aanmeldingformulier ziekendag 9 november 2018

 

 

 

Gegevens

Datum:
9 november 2018
Tijd:
09:30 - 14:00

Organisator

Krijtberg

Locatie

De Krijtberg
Singel 446
Amsterdam, 1017 AV Nederland
+ Google Maps
Website:
www.krijtberg.nl