LAUDEN IN DE 40-DAGENTIJD
Elke donderdagochtend komen we samen in de Krijtberg om met de wereldkerk het morgengebed uit de Getijden te bidden. Voor wie wil is er na afloop een ontbijt beschikbaar in de pastorie (graag opgeven via rector@krijtberg.nl). De tekst wordt in de kerk geprojecteerd.
Data: 9, 16, 23, 30 maart en 6 april.
Aanvang gebedsdienst 7.30uur
Aanvang ontbijt 8.00uur
Einde programma 8.45uur
the washing of the feet

GELOOFSCURSUS

Voor mensen die willen toetreden tot de Rooms-katholieke kerk wordt er in de Krijtberg jaarlijks een geloofscursus georganiseerd. Gedurende een half jaar ontmoet men elkaar ca. twintig maal in de pastorie om als individuen én als groep kennis op te doen van allerlei aspecten van het christendom en de katholieke kerk. Daarnaast zijn er avonden en vieringen waarin dit ook in de praktijk beleefd (en geoefend) kan worden. De cursus kan ook bezocht worden door mensen, die meer willen weten over het katholieke geloof, zonder dat ze zelf katholiek willen worden. Of door katholieken, die een soort van ‘opfriscursus’ zoeken.

Meer informatie, zie Doop en Vormsel van Volwassenen

 

LEES DE BIJBEL IN EEN JAAR

Bible in One Year is een Engels-talige gratis app, waarmee je in een jaar de hele bijbel kunt lezen. Er is ook een vertaling in het Nederlands op bijbeljaar.nl

 

icon-BIOY