IGNATIAANSE MEDITATIE

Iedere dinsdagochtend, buiten de vakantietijden, wordt er in de gebedsruimte van het Ignatiushuis een meditatie aangeboden volgens de Ignatiaanse methodiek. Na afloop is er gelegenheid tot informeel samenzijn.

 


datum wekelijks op de dinsdag 

tijdstip  10.30 – 11.30 uur

locatie Ignatiushuis, Beulingstraat 11 Amsterdam

kosten geen

aanmelden is niet nodig, meldt u zich op dinsdagmorgen aan de deur


 

Meer informatie.

 

 

PLATFORM IGNATIAANSE SPIRITUALITEIT

Voor retraites, kijk op Platform Ignatiaanse Spiritualiteit. Het Platform biedt trainingen aan geïnspireerd door de Ignatiaanse spiritualiteit en is een werk van de jezuïeten.

IB_vasten2017_1

Op Aswoensdag 1 maart 2017 start de digitale 40-dagenretraite “Spreek Heer, ik luister”. Inschrijven kan nu reeds door je mailadres op te geven.

Het begeleidersteam GO Amsterdam biedt de mogelijkheid aan van persoonlijke begeleiding tijdens deze retraite. Meer informatie.

 

 

DRIE-MAANDEN-RETRAITE
 
“Ik geloof ergens wel dat God er is, maar laat die ook nu van zich horen? “God lijkt zo ver weg, heeft Hij iets te maken met mijn leven?” Voor ‘Godzoekers’ met dergelijke vragen bieden we een traject van twaalf weken aan.
Een persoonlijk begeleid, individueel traject van 15 januari – 15 april 2017 met wekelijks een gesprek met een begeleid(st)er. Je krijgt dan Bijbelteksten en gebedstips mee voor een week. Het gesprek vindt plaats op een met de begeleider afgesproken tijd en locatie in Amsterdam of omgeving.
Meer informatie en aanmelding via het Platform Ignatiaanse Spiritualiteit.
 
stilstaan_reflecteren